Over Kadın

Kadın magazine, voor de moderne biculturele Nederlandse vrouw

 

Met trots presenteren wij u ons maandelijkse magazine ´kadın´ wat vrouw in het Turks betekent. Wij als uitgever van het maandelijkse magazine Platform, welke wij sinds 1998 uitbrengen, hebben enkele maanden geleden besloten om een specifiek magazine voor de Biculturele Nederlandse vrouw uit geven. Uit diverse bronnen en onderzoeken is gebleken dat er een grote vraag is naar een blad die specifiek deze vrouwen aanspreekt en waarmee zij zich kunnen identificeren. Een blad waarin onderwerpen worden behandeld die zij graag zouden willen weten en de interesse naar uit gaat. Deze onderwerpen of thema´s zijn o.a. cultuur, politiek, wetenswaardigheden, kunst, musea, uitgaan, medisch en nog veel meer. Deze onderwerpen zullen dan ook maandelijks terugkeren.

 

De doelgroep is de moderne Biculturele Nederlands vrouw tussen de 15 en 50 jaar die woonachtig is in Nederland.

 

 

De distributie zal elke 15e van de maand zijn en door vrijwilligers worden verspreidt naar alle locaties waar de doelgroep zich bevindt.

 

Wij hopen u door middel van dit schrijven dat u net zo trots als wij zal zijn dat er eindelijk een blad op de markt is die de biculturele Nederlander wel aanspreekt en waarin zij zich kunnen vinden.

 

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Platform dergisi

Avrupa’ın ilk ve tek en uzun soluklu dergisi KADIN 16 yaşında.